ALGEMEEN

   Vaccinaties zijn een belangrijk middel in de strijd tegen gevaarlijke infectieziekten.
Dankzij uitgebreide vaccinatie komen infecties zoals pokken, kinderverlamming, difterie, mazelen en rodehond bijna niet of helemaal niet meer voor in Belgiƫ.
   Het aantal gevaccineerde personen moet echter voldoende hoog zijn om deze ziekten blijvend te elimineren. In Vlaanderen zijn zuigelingen en peuters uitstekend gevaccineerd. Dit is in belangrijke mate het gevolg van het goed georganiseerde aanbod via huisartsen, kinderartsen en Kind & Gezin.
   Via vaccinnet kan de vaccinator (arts, pediater) de vroegere vaccinaties van zijn patiĆ«nten raadplegen (voor zover ze al ingevoerd werden) en toegediende vaccinaties registreren.
   Binnen onze praktijk zijn wij aangesloten op vaccinnet. De Vlaamse overheid stelt de meeste vaccins dan ook gratis ter beschikking. 
   De toegediende vaccins worden in een centrale databank geregistreerd zodat ook andere diensten (Kind & Gezin, Centrum voor Leerlingenbegeleiding) de vaccinatiestatus van u of uw kinderen kunnen raadplegen. 
   meer info, klik 
hier


   COVID-19 vaccinatie

      De vaccinatiecampagne is van start gegaan. Bij vragen over de data van vaccinatie verwijzen we graag naar de overheidsmededelingen. Meer info over de vaccins kan u ook vinden op www.info-coronavirus.be . Voor grote regio Tielt gebeurt de vaccinatie in de Europahalt te Tielt. U zal daar een uitnodiging voor krijgen als u aan de beurt bent.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.