Raadplegingsuren huisartsen


   Alle raadplegingen verlopen steeds op afspraak. Afspraken kunnen online gemaakt worden op onze website of online via het nummer 051/636648 . EĆ©nmaal binnen ons telefonisch menusysteem drukt u tweemaal op toets 1 dan komt u onmiddellijk bij ons secretariaat terecht waar u een afspraak kan vastleggen of een huisbezoek aanvragen.

Wenst u met meerdere personen op raadpleging te komen gelieve dit te vermelden aan het secretariaat of voor elk persoon een raadpleging vast te leggen in de online-agenda.

raadplegingsuren  dr Heldenberghvoormiddag

8u - 11u

namiddag

15u30 - 17u

  avond   

17u30 - 19u

maandagop afspraakop afspraakop afspraak
dinsdagop afspraak-op afspraak
wooensdagop afspraak-op afspraak
donderdagop afspraakafwezigafwezig
vrijdagop afspraakop afspraakop afspraak
zaterdagop afspraakwachtdienstwachtdienst


raadplegingsuren dr Du Chauvoormiddag

8u - 11u

namiidag

15u30 - 17u

  avond

17u30 - 19u  

maandagop afspraak-op afspraak
dinsdagop afspraak-op afspraak
woendag-afwezigafwezig
donderdagop afspraak-op afspraak
vrijdagop afspraak-op afspraak
zaterdag-wachtdienstwachtdienst


Openingsuren secretariaat praktijk


   Onze secretariaat is elke werkdag geopend en telefonisch bereikbaar vanaf 7u30 's morgens tot 12u30 en vanaf 14u tot 19u behalve op vrijdag waar het secretariaat sluit om 18u. Buiten deze uren kan u voor dringende zaken terecht bij de huisartsen via het telefoonsysteem. Gelieve u bij het binnenkomen in de praktijk aan te melden bij het secretariaat alvorens in de wachtzaal plaats te nemen. U kan het secretatariaat contacteren op het nummer 051/636648 of via e-mail op het adres eb.droobretawned@ofni.strasiuh .

Opbellen voor het navragen van resultaten


   Om de raadplegingen zo weinig mogelijk te storen vragen wij om resultaten op te vragen bij voorkeur naar het secretariaat te bellen tussen bepaalde uren. Deze uren zijn voor :

    dr Heldenbergh : in de voormiddag tussen 11u en 12u en 's avonds tussen 18u en 19u

    dr Du Chau : 

Lukt het niet om op deze momenten te bellen kan u natuurlijk ook de dokter op een ander moment contacteren.

Telefoonsysteem praktijk


   Sinds kort maakt onze praktijk gebruik van een nieuw telefoonsysteem waarmee we proberen de dienstverlening van de praktijk vlotter te laten verlopen. Het algemene oproepnummer van de praktijk blijft nog stees het vertrouwde nummer 051/636648. U komt dan terecht in een triage-systeem waarbij u door op de juiste toets van uw telefoon te drukken terecht komt bij de juiste persoon die u het vlotst kan verder helpen met uw vraag .